-

-
Art by Alberto Moravia

perjantai 9. elokuuta 2013

Muslimien maailmanvalloitus

Iltalehti kirjoitti viime maaliskuussa radikaalimuslimisaarnaajan käynnistä Suomessa:
Helsingissä järjestettiin torstaina salaisessa paikassa tapahtuma, jossa puhujina oli radikaaleja muslimeja.
Tilaisuuden yksi puhujista oli radikaali muslimisaarnaaja Anjem Chourdary. Hänen johtamansa Islam4UK-järjestö on kielletty Britanniassa terrorismilain perusteella. Chourdary kohautti Britanniaa vähän aikaa sitten lausumalla, että pääministeri David Cameronin pitäisi kuolla. Vain pari päivää kohun jälkeen Chourdary suuntasi kotoaan Lontoosta Suomeen.
Brittilehti The Sun kertoo, että Choudary puhui Helsingissä 60 ihmiselle. Lehden mukaan Choudary kehotti kuulijoita nousemaan kapinaan ja ennusti, että islamin lippu liehuu vielä jonain päivänä Suomen eduskuntatalon salossa.

Euroopassa leviää sama tuuli:

Two Muslim politicians, who just won municipal elections in Belgium’s capital, Brussels have vowed to implement Islamic Sharia law in Belgium.
The two candidates, Lhoucine Aït Jeddig and Redouane Ahrouch, both from the fledgling Islam Party, won seats in two heavily Islamized municipalities of Brussels, Molenbeek-Saint-Jean and Anderlecht, respectively. During a post-election press conference in Brussels the two future councilors, who will be officially sworn in on December 3, said they regard their election as key to the assertion of the Muslim community in Belgium.
“We are elected Islamists but above all we are Muslims,” Ahrouch said. “Islam is compatible with the laws of the Belgian people. As elected Muslims, we embrace the Koran and the tradition of the Prophet Mohammed. We believe Islam is a universal religion. Our presence on the town council will give us the opportunity to express ourselves,” said Ahrouch, who refuses to shake hands or make eye contact with females in public.

Ja sitten vielä koko maailman tasolta muslimiuutisia:

...In less than 20 years they're (Muslims) expected to be the majority. The most confrontational Muslim group here is Sharia4Belgium. Sharia4Belgium head Fouad Belkacem, alias Abu Imran, sounded very serious when he told CBN News he expects Muslims to dominate Belgium and the world. "The Sharia will dominate," Imran said. "We believe Sharia will be implemented worldwide.

Historiankirjoituksesta löydämme esimerkin, mikä etukäteen suunnitteli maailmanvalloituksensa ja sitten toteutti sen, aivan niin kuin nämä muslimipoliitikot ja -radikaalit yllä. William L. Shirer kirjoittaa kirjassaan Kolmannen valtakunnan nousu ja tuho näin:

[...] Niinpä siis, miten voisi Saksan valtakunta saavuttaa uudelleen asemansa maailmanvaltana ja sitten jatkaa maailmanherruuteen? Hitler pohti tätä kysymystä ensimmäisessä osassa (Mein Kampf)...ja hän palasi siihen perusteellisemmin toisessa osassa, joka valmistui vuonna 19261 [...]. (Käännös Tapio Hiisivaara.)
[...] Hitler huomautti että kohtalo oli tässä suhteessa ollut Saksalle suopea. Se oli antanut Venäjän bolsevikeille, joka todellisuudessa merkitsi Venäjän antamista juutalaisille. "Idän jättiläisvaltakunta" , hän riemuitsee, "on luhistumiseen kypsä. Ja juutalaisten vallan loppu idässä merkitsee myös Venäjän loppua valtiona". Siten, Hitler osoittaa, voitaisiin lajat idän arot ottaa Venäjän romahtaessa haltuun ilman että se maksaisi kovinkaan paljon saksalaista verta.
Voiko kukaan väittää, etteivät suunnitelmat tässä ole selviä ja tarkkoja? Ranska tuhotaan mutta se on toisarvoinen tehtävä verrattuna Saksan pyrkimykseen idän suuntaan. Ensin otetaan idästä  ne maat, joissa saksalaisia asuu enemmistönä. Mitkä ne ovat? Ilmeisesti Itävalta, Tsekkoslovakian Sudeettimaa ja Puolan länsiosa, Danzig mukaan luettuna. Sen jälkeen Venäjä itse. Miksi maailma sitten hämmästyi niin kun Hitler vain muutaman vuoden kuluttua aloitti näiden päämäärien toteuttamisen[...].

Niin, miksipä maailma tosiaan hämmästyi. Kaikkihan oli selvästi etukäteen ylöskirjattu Mein Kampfiin.


Rinnastamalla tässä Mein Kampfin ja muslimien uhoamisen maailmanvalloituksellaan maailman ja Suomen median kautta haluan osoittaa, että maailma voidaan yhä valloittaa uhoamalla.

Mikään ei ole siinä suhteessa muuttunut sadassa vuodessa. Eurooppalainen "sivistys" sallii yhä uudet meinkampfit.
Mutta moniko tästä tosissaan piittaa? Eipä piitannut vuonna 1926, jolloin Mein Kampf'in toinen osa ilmestyi.

Shirer kirjoittaa:

[...] Mutta voidaan väittää, että jos useammat kansallissosialismin vastustajat olisivat lukeneet sen ennen vuotta 1933 ja että jos muun maailman valtiomiehet olisivat tutkineet sen huolella niin kauan kuin aikaa vielä oli, olisivat sekä Saksa että maailma voineet säästyä suurelta onnettomuudelta. Sillä mitä hyvänsä muita syytöksiä Adolf Hitleriä vastaan esitetäänkin, niin kukaan ei voi syyttää häntä siitä ettei hän olisi ennakolta pannut selvästi paperille täsmälleen, minkälaisen Saksan hän aikoi pystyttää jos koskaan pääsisi valtaan...on selitetty kammottavan suorasukaisesti ja perusteellisesti sekä myös yksityiskohtaisesti tämän paljastavan kirjan kansien välissä [...].

Entä tänään - vuonna 2013 - Britanniasta terrorismilakien vuoksi häädetyn muslimiradikaalin vieraillessa Suomessa esitelmöimässä siitä, miten "islamin lippu liehuu vielä eduskuntatalon salossa"? Moniko piittaa -  ja tärkein kysymys; piittaavatko päättäjämme ja poliitikot?

Vaikka jopa saarnaajien käyttämä poliittinen retoriikka on samaa kuin viime vuosisadan alussa, kun toisenlaista poliittista hallintoa oltiin Saksanmaalta käsin pystyttämässä ympäri Euroopan:

"- Eurooppalaisilla on puutetta asunnoista, köyhyyttä, alkoholiongelmia ja huumeita. Heillä ei ole kunnianhimoa. Britanniassa tulosi eivät vastaa elinkustannuksia, vanhusten on pakko valita sähkön ja ruoan väliltä." (Muslimiradikaalisaarnaaja Anjem Chourdary Helsingissä viime maaliskuussa)


Copyright © 2013 Anu Palosaari 

1. Shirer (1960), 101.
2. Shirer (1960), 103.
3. Shirer (1960), 100.


Lähdeluettelo:
"Muslimisaarnaaja: "'Islamin lippu liehuu vielä eduskuntatalon katossa'." Uutinen. Iltalehti 31.3.2013 klo 22.35. Saatavissa <http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013033116845965_uu.shtml>, luettu 16. 9. 2014.

The White Resister (Date unknown),  Elected Muslim Politicians: "Belgium will become an islamic state. Saatavissa <http://whiteresister.com/index.php/news/269-elected-muslim-politicians-belgium-will-become-an-islamic-state>, luettu 16. 9. 2014.

The White Resister (Date unknown), Belgian Muslim Leader: Islam Will Dominate the World. Saatavissa <http://whiteresister.com/index.php/stories/154-sharia-showdown-looms-in-brussels>, luettu 16. 9. 2014.


Kirjallisuus:
Shirer, L. William (1960),  Kolmannen valtakunnan nousu ja tuho. 1. Os. 5. painos. New York; Bookwell Oy, Juva 2011.