-

-
Art by Alberto Moravia

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Lähtekää suomalaiset vittuun Suomesta!

...Kuuluu "ohjeistus" meille suomalaisille.

Rasismi lisääntyy. Oi aikoja, oi tapoja.

Tampereen Hervannan Keinupuisto oli levoton jo vuosi sitten kesällä, jolloin allekirjoittanut vietti siellä aikaa poikansa kanssa:
Viime sunnuntaina eräällä leikkikentällä, jossa poikani kanssa viihdyin, maahanmuuttaja-isä suuttui tosissaan suomalaiselle alle kolmevuotiaalle lapselle, joka isän mielestä osoitti rasistisia merkkejä hänen maahanmuuttaja-perheelleen. Katselin tilannetta etäämpää, ja siinä vaiheessa kun maahanmuuttaja-isä kävi käsiksi suomalaiseen lapseen vaatien lasta "anteeksipyytämään" perheeltään "käytöstään" (tyttö ei ollut käyttäytynyt mitenkään poikkeavasti), menin tilanteeseen mukaan. Suomalaislapsen vanhemmat olivat kauhusta jäykkiä, ymmärrettävästi. Kulttuurien välinen kuilu ei ottanut täyttyäkseen, vaikka pyysin maahanmuuttaja-isää rauhoittumaan ja selittämään mistä on kyse. Isä päästi tytöstä irti, poistui paikalta nyrkkiä puiden, sadatellen ja lapsensa leikkikentältä mukaansa keräten. Tilanne jäi "auki", ja ainakin minulle herätti kysymyksiä siitä missä nyt oikeasti mennään, jos iso ihminen käy pieneen leikkivään lapseen käsiksi keskellä sunnuntaista leikkikenttää.1
Kyse on siis samasta hervantalaisesta leikkikentästä, jolla tämä seuraava episodi on käyty. Olisko nyt käynyt niin, että rumat (rasistisetkin) tavat periytyvät isiltä pojille?'Haista huora vittu, älä puutu meidän asioihin. Painu helvettiin!'

Tällaista kieltä sain osakseni, kun kielsin ja estin seitsemää alle 10-vuotiasta maahanmuuttajaa potkimasta päähän ja mahaan maassa makaavaa lasta.

'Suomi on vapaa maa. Saamme tehdä mitä huvittaa', jatkui huutelu." (Ote yllä olevasta yleisönosastokirjoituksesta.)'heittäkää sen tytön fb nii meitsi käy hakeee suuseksiii...!!'

'Vittu mikä huora'

'Sakke jäbä jämien peräs...'

'no huhuhh eli toi tyttö teki kaiken rahan takii vai?..'

'Jos sil tytöl ois vähä arvoo ni se ei jäis tommossee tilanteesee...' 2
Näiden tapausten yksiselitteinen johtopäätös on, että maahanmuuttajat, niin lapset, nuoret kuin aikuiset vanhemmatkin siellä, tarvitsevat rasismin vastaista kasvatusta enemmän kuin kukaan muu tässä maassa. Muutoin kulttuurin murros käy näköjään ylivoimaiseksi, ja vapaata länsimaista liberaaliutta ("Suomi on vapaa maa. Saamme tehdä mitä huvittaa") erehdytään luulemaan suorastaan omankädenoikeudeksi. Tästähän meillä on esimerkkejä runsaasti naapurimme Ruotsin lähiöistä, joita maahanmuuttajajengit dominoivat ehdoitta, ja joihin eivät enää postinkantajat tai palokunta tule niiden pelossa. Sitä, tuleeko poliisikaan enää mielellään, ei minulla ole ensikäden tietoa.


Tässä seuraavassa youtube-pätkässä maahanmuuttajapoika kiusaa suomalaista poikaa suomalaisessa lähiössä. Ehkä tässä on tuleva maahanmuuttajien jengin johtaja, kuka ties. Minun ohjeeni näin kurittomien kakaroiden kasvatukseen on kuitenkin se, että otetaan lasta niskasta kiinni ja kannetaan kotiin rauhoittumaan. Ehkä tämä, perisuomalaisen kurin kunnioittaminen ja lasten kasvattaminen siihen, pitää myös maahanmuuttajavanhemmille opettaa. Muutoin ei ole tulemista tähän maahan.


Mutta kiusaamiseenkin voi kuolla. Näin kävi Isossa-Britanniassa valkoiselle 9-vuotiaalle pojalle, joka kiusattiin hengiltä valkoisuuden vuoksi. Ja  - kuten aina näissä tapauksissa, missä valkoinen kokee rasistista syrjintää tai väkivaltaa, kuten suomalaisnaisten raiskaukset maahanmuuttajien toimesta  - tästäkään tapauksesta ei ole suomalainen media uutisoinut mitään. Mutta, kuten monikulttuurisessa maailmassa on tapana opettaa muissa asioissa, nyt pitäisi ymmärtää myös rasismin kohdalla, että rasisminkin ilmaisut ovat monenpuoleisia monikulttuurissa: niitä ei voi sitoa vain yhdestä suunnasta tuleviin, kuten nyt on tapana. Muutkin rodut kuin valkoinen ovat rasismia täynnä  -  toisinaan jopa paljon enemmän kuin valkoinen rotu. Valkoiset ovat saaneet rasismikasvatusta viimeiset seitsemänkymmentä vuotta alkaen natsisaksan kaatumisesta - muut rodut sen sijaan eivät ole sitä vielä saaneet. Meidän tehtävämme on kertoa heille, missä menee raja ja mitä on rasismi. Ennen kuin on liian myöhäistä.Copyright © 2013 Anu Palosaari
1. Palosaari 21. 6. 2011.
2. Palosaari 19. 4. 2012.


79 856 näyttöä blogin ensimmäisenä kymmenenä tuntina
100 765 näyttöä blogin ensimmäisenä vuorokautena

340 509 bloginäyttöä 14.1.2016 mennessä
345 379 näyttöä 15.7. 2017

Lähdeluettelo:
"Outo tapaus Ruotsissa: Kuljetusfirma ei uskalla ajaa lähiöön." Uutinen. Verkkolehti Uusi Suomi  12.9.2014 15.56. 
Saatavilla <
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/72047-outo-tapaus-ruotsissa-kuljetusfirma-ei-uskalla-ajaa-lahioon>, luettu 16. 9.  2014.

Palosaari, Anu (2012), "Joukkoraiskaus ja raskaaksitulo", Anu Palosaari (blogi). Anu Palosaari. 19. 7. 2012.  http://anupalosaari.blogspot.fi/2012/07/joukkoraiskaus-ja-raskaaksitulo.html , luettu:16. 9. 2014.

Palosaari, Anu (2011), "Turvattomuus lisääntyy", Anu Palosaari (blogi). Anu Palosaari. 21. 6. 2011. http://www.tamperelainen.fi/blogit/anu-palosaari/59551-turvattomuus-lisaantyy , luettu:16. 9. 2014.

Palosaari, Anu (2012), "Tässä teille monikulttuurin ihanuutta", Anu Palosaari (blogi). Anu Palosaari. 19. 4. 2012.  http://anupalosaari.blogspot.fi/2012/04/tassa-teille-monikulttuurin-ihanuutta.html , luettu:16. 9. 2014.

Parker, Andrew & Felix Allen, "Aaron, 9, 'bullied to death for being white'. Family blames Asian yobs for suicide." Uutinen. The Sun 24th February 2013. Saatavilla <http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4809890/BOY-thought-to-be-one-of-Britains-youngest-suicides-found-dead-after-months-of-jibes-says-family.html> , luettu 16. 9. 2014.

Wikipedia (sivua on viimeksi muutettu  4. marraskuuta 2013 kello 17.29.), Omankädenoikeus. Saatavissa <http://fi.wikipedia.org/wiki/Omank%C3%A4denoikeus>, luettu 16. 9. 2014.